VALMENTAJAT

Karri Kakko

Karrilla on likipitäen keski-iän verran pelivuosia golfin parissa. Ammattipelaajan urasta haaveileminen loppui viimeistään siinä vaiheessa, kun seitsemän vuotta nuorempi veli Roope pesi isoveljen säännöllisesti. Unelmaa golfin parissa työskentelystä hän ei kuitenkaan jättänyt. Mailapojan eli caddien tehtävissä hän matkusti viisi vuotta ympäri maailmaa Mikko Korhosen kanssa ja sitä ennen Karri ehti toimia Minnin ja Roopen caddieina. Tarttuipa pelaajille muutama pokaalikin matkan varrella.
Golfopettajana Karri kannustaa kaikkia golffareita kulkemaan oman matkansa golfin parissa ja ottamaan pelinsä haltuun. Niin kuin kaikissa muissakin lajeissa, valmennus ja harjoittelu oikeilla metodeilla säästää aikaa ja vaivaa.

Minea ”Minni” Blomqvist-Kakko

Yli 14 vuoden ammattilaisgolfarin kilpaurheilu-ura tuli päätökseen keväällä 2018 kun perheemme kasvoi toisella pojalla. Elämäni golfit ei kuitenkaan jääneet siihen vaan jatkan töitäni Minni&Roope golfkoulun, Minni&Friends- konseptin ja nyt MoveGolf ”aloittajan polun” vetäjänä. Jo pelatessani oli selvää että oma kilpaura jää taakse niin toinen ovi aukeaa valmennuksen parissa. Nykyään toimin tyttöjen maajoukkuevalmentajana ja Pickala Golfin juniorikoordinaattorina.
Ammattilaisgolfarina sain matkustaa pienen pallon perässä ympäri maailmaa pelaten maailman parhaiden naisgolfareiden kanssa. Menestyminen vaatii intohimoa, paloa ja uskoa itseensä.
Kukaan ei kuitenkaan menesty yksin. Tarvitsemme oikeat ihmiset ympärillemme.
Matkaan mukaan tarvitaan myös ripaus onnea. Sain ympärilleni aivan mahtavan tiimin, joka koostui valmentajista, managerista, yhteistyökumppaneista, perheestä ja ystävistä. Olen ikuisesti kiitollinen koko tiimille yhteisestä matkasta!
MoveGolf syntyi intohimosta ja rakkaudesta lajiin saada pelin aloittaminen helpommaksi ja innostaa lisää lapsia ja nuoria lajin pariin.
MoveGolfin sydämen missio on lasten ja nuorten liikunta.
Tervetuloa mukaan!
– Minni